Roadmap duurzame ontwikkeling (2013)

Arc2

Arc2 wilde graag meer zicht krijgen op hun eigen focus op duurzame ontwikkeling. Samen met de architecten van Arc2 en personen uit hun context hebben we in een interactieve sessie een strategie bepaald en uitgewerkt in de vorm van een roadmap.

Brainstorm kansen Blauwe Economie in Noord-West Holland (2014)

Duurzaam Ondernemen in Noord-West-Holland

Tijdens een evenement over de Blauwe Economie hebben we een aantal innovatiesessies gehouden met ondernemers op de informatiemarkt. Met sprekers Gunter Pauli en Koert van Mensvoort verkenden we kansen voor een circulaire economie in Noord-West-Holland.

Meer informatie: Verslag

Presentaties Bedrijven en Biodiversiteit (2014, 2015)

Provinciaal Platform Biodiversiteit en Energieke Samenleving

Provincie Noord-Holland

Presentatie over de Community of Practice Bedrijven en Biodiversiteit, toegepast op de mogelijkheden voor provincies om de transitie bedrijven en biodiversiteit te versnellen.

Break-out sessie “Wat is uw groen kapitaal?” bij congres Groen Kapitaal van de provincie Noord-Holland

Workshop Slimmer investeren via Social Impact Bonds (2012)

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Tijdens de conferentie ‘Slimmer Investeren in Stedelijke Ontwikkeling en Energiebesparing’ zetten deelnemers zelf een drietal ‘Social Impact Bonds’ op. Resultaat: een gouden top 3 van tips voor andere conferentie deelnemers.
Download: Verslag

Presentatie C2C en LCA: Duurzaamheid objectief meetbaar? (2012)

Cradle to Cradle Café

Op basis van de werkgroep C2C en LCA hielden we een een interactieve presentatie voor circa 150 architecten, ontwerpers, inkopers, marketeers en adviseurs, waarin we de resultaten vertaalden naar hun praktijk. Daarnaast fungeerden we als gespreksleider gedurende de bijeenkomst.

Meer informatie: Verslag