Vernieuwen:
NextGreen beweegt coalities naar een nieuwe generatie van groen

Functies stapelen en financiering bundelen leidt tot meervoudige winst: voor de samenleving én voor de business. NextGreen begeleidt het proces van co-creatie. Samen gaan we op zoek naar hernieuwbare grondstoffen, circulaire producten en maatschappelijke verdienmodellen. Welke vernieuwing is nodig om binnen de grenzen van de aarde te produceren en consumeren?

Diensten

  • Innovatiesessie
    NextGreen laat ervaren dat het kan: waarde creëren met en voor de samenleving, en daarmee ook waarde voor je bedrijf. Met concepten als de blauwe economie en cradle to cradle, duurzame innovatiestrategieën en creatieve denktechnieken helpt NextGreen je om nieuwe routes te vinden voor producten en processen, gericht op win-win-win.
  • Verdiencoalitie
    NextGreen faciliteert bij het ontwikkelen van nieuwe verdiencoalities om meervoudige winst te verzilveren. Wij geven advies op maat of organiseren multi-stakeholderworkshops, gericht op maatschappelijke winst en samen ‘ de business-koek groter maken’. Uitgangspunt is een duurzame innovatie, zoals een ecosysteemversterkend groen dak, of een circulaire waardeketen.

Projecten