Vacature Management- en project assistent

Wil jij bijdragen aan een leefbare wereld ben je handig met communicatie en/of administratie? Dan is dit een mooie kans voor jou! NextGreen, gevestigd in het Willibrordus Business Center in Heiloo, zoekt een flexibele en zelfstandige parttime Management- en project assistent. Kom jij ons team versterken?

Over NextGreen

NextGreen heeft als missie de duurzame beweging bij het bedrijfsleven verder te brengen. Wij werken voor en met gemeenten, bedrijven en financiële instellingen met groene ambities. We verbinden ze met elkaar en begeleiden hun samenwerking voor een klimaatbestendige leefomgeving en herstel van biodiversiteit.

Wij zetten ons in voor het versterken van wat wezenlijk van waarde is. Een leefbare aarde voor iedereen, nu en later. Een greep uit ons werk:

Door de toenemende vraag naar (gezamenlijke) verandertrajecten op het gebied van duurzaamheid bij overheden, in het bedrijfsleven en de financiële sector, is bij NextGreen de behoefte ontstaan aan een accurate Management- en project assistent met een groen hart.

Wat houdt de functie van Management- en project assistent bij NextGreen in?

In deze rol komen jouw organisatorische en administratieve talenten volledig tot zijn recht. Je bent de verbindende spin in het web van de duurzame samenwerkingsverbanden. De werkzaamheden zijn:

  • Het organiseren van overleggen en bijeenkomsten
  • Deelnemerslijsten bijhouden, CRM beheer
  • Offertes voorbereiden, factureren en (project)administratie
  • Nieuwsberichten opstellen, website (WordPress) en social media bijhouden
  • Nieuwsbrieven opstellen en versturen

Je werkt rechtstreeks met Anne-Marie Bor, oprichter en eigenaar van NextGreen, en de andere twee enthousiaste collega’s die deels vanuit het kantoor in Heiloo werken en deels vanuit huis. Daarnaast werk je samen met en voor partners in de projecten.

Past NextGreen als werkgever bij jou?

NextGreen bestaat inmiddels meer dan 10 jaar en heeft zich bewezen in de markt van verduurzaming. We voelen ons gedreven om ons in te zetten voor natuur en biodiversiteit. We bespreken onze ideeën, projecten en zorgen openlijk met elkaar en hebben een veilige sfeer gecreëerd waarbij we elkaar verder helpen.

Wat neem jij mee?

  • Enthousiasme en een positieve houding
  • Ervaring met administratie en/of communicatiewerkzaamheden, bij voorkeur ook in het Engels
  • Drive om te leren en verder te groeien
  • In staat en bereid om flexibel ad hoc werkzaamheden op te pakken. Dit kan ook vanuit huis
  • Wij stellen geen eisen aan het opleidingsniveau, maar wel aan de fit met ons duurzame DNA en een zelfstandige, accurate uitvoering van bovenstaande taken en werkzaamheden

Wat biedt NextGreen?

Wij werken in een klein en ambitieus team, waarin ruimte is voor eigen inbreng. In eerste instantie betreft het een jaarcontract van ca. 16 tot 24 uur, dat kan uitgroeien tot meer en een vast dienstverband bij bewezen talent en ambitie. Wij bieden een marktconform salaris.

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature of heb je nog aanvullende vragen, neem dan contact op met Anne-Marie Bor: a.bor@nextgreen.nl | www.nextgreen.nl